fbpx

Valet att arbeta som ventilationsmontör var inte självklart för Sandra, i alla fall inte till en början. Tidigare arbetade Sandra i butik där dagarna ofta såg likadana ut och till största del bestod av rutiner, något som inte passade Sandra.

– Jag tröttnade. Samtidigt berättade mina kompisar som var hantverkare om sina jobb. Jag förstod att de varje dag fick möta nya utmaningar och jag tyckte att det lät roligare.

Efter 10 månader på komvux och en praktikplats hos Bravida, ett stort bolag med över 10 000 medarbetare har Sandra nu varit fast anställd i över ett och ett halvt år. Sandra är en av PVF Yrke & Utbildnings ambassadörer och vill genom det uppmuntra fler tjejer till att våga prova på yrket.

– Jag tycker att man ska våga prova det här som tjej. Det kommer jag att prata om när jag kommer ut i skolorna. Detta är inte bara ett yrke för killar.

Läs mer >>