fbpx

Om PVF Yrke & Utbildning

Marknadsför och utbildar för framtiden

Vårt huvuduppdrag är att få fler och rätt ungdomar att välja en utbildning inom ventilation och plåtslageri samt få dem att stanna kvar inom branschen.

För att lyckas med vårt uppdrag, krävs en verksamhet som är både bred och omfattande. Vi ska nå såväl ungdomar som kommuner, skolor, SYV:are, företag, media och andra opinionsbildare.

Utbildning och rekrytering
Vi håller koll på branschens kommande rekryteringsbehov, ansvarar för att plåtslageri- och ventilationsutbildningarna har bra och uppdaterat utbildningsmaterial samt driver PVF Teknikcentrum – branschens egen skola i Katrineholm. Ytterligare viktiga delar i vårt arbete är att ta fram informationsmaterial om våra yrken och utbildningar. 

Vi vill få fler och rätt ungdomar att välja utbildning inom ventilation och plåtslageri.

Flera kommunikationskanaler
Via bland annat den här hemsidan hoppas vi kunna nå ungdomar med fördjupad information om våra yrken och utbildningar. Med nyhetsbrevet som skickas ut varje kvartal håller vi lärare, lokala yrkeskommittéer, företag och andra intressenter informerade om verksamheten. Årliga lärarkonferenser är också en viktig del i att stötta lärarna. Och med hjälp av pressbearbetning och pressrummet hos MyNewsdesk ser vi till att media uppmärksamma vår bransch.

Besök gärna vårt PRESSRUM >>
Här finns högupplösta bilder, loggor och pressmeddelanden.